Förutsättningar: Blåst, småregn och 3 grader i luften. Som gjort för mössa, vantar och gabbes pyjamas.
13 man i Bäckebo efter lite skavanker och resor, dags att kriga och visa konditionen.
Planen hur fin som helst trots vädret helt otroligt, vi köper skiten o flyttar den till Fagerhult? Kan vi byta mot en två mullvadar kanske :)
Pontus försöker ta sig ut med en grussko på högerfoten vilket han inte kommer undan med och får helt enkelt låna förra årets guldsko av mäster.
Räkan taggar upp gänget med sin nya visa, go FAIK go FAIK ljuder ut över planen.

Matchen då, börjar jämnt och fortsätter väl så i hela halvleken ngt litet övertag för de gulröda kanske som gör en riktigt bra halvlek, här rullas bollen medans Bäckebo mer och mer går över till långbollar när orken tryter.

Åstrand löper sig in i några fina lägen dock mindre skärpa i avsluten, Bäckebo har en stolpträff med hjälp av vinden, en boll som blåser sig in mot mål och träffar insida stolpe och ut, andas ut..

Men hemmalaget ger sig inte och efter en tilltrasslad situation kommer 1-0..
Tungt mål men som tur är kommer Lilja igenom vid hörnflaggan, blir fälld faller tungt och solklar straff. Flashman drar den stenhårt i mitten som vanligt 1-1 snabb replik.
1-1 står sig in i halvtid.
Andra halvlek och FAIK tar över mer o mer. Ola går till slut läckert ett par motståndare vid kortlinjen och grundlurar även målvakten 1-2. Sen när även supersub med sin supersko får in 1-3 på pass från Ola stängs matchen. FAIK håller defensiven men låter i slutet Bäckebo slå en boll i kryssribban samt en i mål efter hörna, här hann inte domaren se att bollen var inne och det var tur för FAIK.

Gabbe och Totto krigar och sliter som vanligt i ett bra FAIK, det lilla backlinjen släpper igenom tar säkerheten själv Mirre hand om. Pontus o Jevve gör bra inhopp, notera Jevve på vänsterbacken lika bra där...

Extra plus i matchen till Vickevire som hittat rätt i sitt spel, fantastiskt bra idag och där tror jag vi alla stämmer in?
Undertecknad kan mkt bättre och bör väl annars fundera över sin framtid som fotbollsspelare.

En skön trea hur som och hoppet lever i en tajt tabell ännu.
Dags för Stjärnan och därmed dags att bekänna färg.. Mot blixten och en partaj i borgen..